Vaaterekki VENNI muuttaa taloon

Hyllymix:in kevään mielenkiintoinen projekti on saatu päätepisteeseen ja vaaterekki- valikoima on laajentunut VENNI vaaterekillä. Vaaterekki on kehitetty sopimaan moneen tilaan ja laatuun on kiinnitetty erityisesti huomiota. Vaaterekkejä löytyy tästä maasta runsaasti, toiset erittäin hienosti viimeisteltyjä, toiset taas "kertakäyttötelineitä" erittäin pienellä käyttöiällä. Mutta missä muunneltavuus?

VENNI vaateteline on lähtökohtaisesti suunniteltu myymäläkäyttöä varten, mutta ilmeen piti silti puhutella montaa käyttäjäkuntaa. Materiaalivahvuuden piti olla riittävä, jotta raskaampikin vaate saisi kestävän esittelytelineen. Mielessä on myös ollut kaupan pienimmät asiakkaat, jotka eivät aina pidä lattiapintaa ainoana kulutuspintana. Hyllytasoon lisättiin riittävästi ainevahvuutta kantamaan myös telineen alle eksyvää kiipeilijää. Hyllyn hitsatut kulmat hiottiin tasaisiksi ja näin saimme silmää hivelevän ja turvallisen lopputuloksen.


Meille ei tieteenkään riittänyt yksiväristä vaihtoehtoa ja tämän hetken kuuma grafiitinmusta rekkiväri sai kaverikseen valkoisen. Molemmissa telineissä on pinnoitteena hienostruktuuri pulverimaali, joka antaa tuotteelle pehmeän näköisen pinnan. Hienostruktuuripinnoite on verrattavissa hienoon hiekkapaperipintaan, joka maalivalmistajan mukaan myös lisää maalipinnan kestävyyttä. Rekkitanko (ylätanko) on käynyt maalauslinjalla kahdesti, jotta kestäisi paremmin myymälässä kovaa henkarikäyttöä. Lisäksi tangon päät myötäilevät sivuelementtiä, luoden ehjän ja vaikutelman.Tärkeä näkökulma suunnitteluvaiheessa oli myös ilmettä antavia yksityiskohtia ja lähdimme liikkeelle erilaisista ruuvivaihtoehdoista. Tehoisteiden käyttäminen ei saanut vaikeuttaa kasaamista eikä rajoittaa käyttökohteita. Loppuun asti oli mukana siipiruuvi ja nahkaremmi. Nahkavedin ei ehkä ole kaikkien mieleen tai edes tarpeellinen, joten se siirrettiin lisävarustelistalle. Nahkavedin on kuitenkin hyödyllinen ja kestävä lisä, jos teline siirretään usein. 


Halusimme alusta lähtien tarjota vaaterekkien käyttäjille mahdollisuuden käyttää omaa inspiraatiota myyntitelineen käytössä. Yksilöllisyys on esillepanossa/ sisustamisessa tärkeässä roolissa. Pienen pohdinnan jälkeen oli meillekin selvä että tätä mahdollisuutta piti suoda asiakkaille, myös tämän yksinkertaisen vaatetelineen kohdalla. Päätimme valmistaa hyllytason kääntömahdollisuudella. Pienillä rei´illä valmistettu taso toimii näyttävästi ja yksinkertaisesti reunat alaspäin käännettyinä. Molemmin puoleinen siisti maalaus avaa mahdollisuuden kääntää hyllytason reunat ylöspäin, ja siitä alkaa hyllytason yksilöllinen stailaaminen. Reunat toimivat tuotteiden, esimerkiksi kenkien, rajoittajana mutta mahdollistaa myös omien ratkaisujen käyttöä hyllynpohjalla. Yksinkertainen selkeälinjainen esittelyteline muuttuu villiksi katseenvangitsijaksi, tai uppoaa puulevyllä varustettuna osaksi muuta puukalustoa.
Hyllytason uppokantainen kiinnitysruuvi ei verota hyllytason sisäpinta-alaa. Asiakkaan käyttämät levyt/ matot/ pinnoitteet pääsevät ulottumaan hyllyreunoihin asti.


Aivoriihi ei jäänyt yllämainittuihin seikkoihin. Päätimme vielä etsiä vaatetelineeseen sopiva design-pyörä. Pyörän piti lisäksi olla helposti liikkuva ja painoa kestävä. Pyörätoimittajamme tarjosi meille erilaisia vaihtoehtoja ja tyytyväisinä pääsimme pyörän löydyttyä vaikuttamaan jopa pyörän runkoväriin.Teline toimii kaikenlaisille ripustettaville tuotteille, esimerkiksi lahja- tai kukkaliikkeessä.
Telineen käyttö "raakana" tai stailattuna tuo oman ilmeen myyntitilaan, moderniin kotiin, hotellihuoneeseen tai messutilaan. 

Lisätietoa hinnoista löytyy tästä.