Syyskauden mukavat haasteet

Kesä taas vierähti ja syksykin tuli aivan yllättäen. Olisiko nyt se vuoden paras aika? Hyllymixin vuosikierrossa syksy on kiireistä aikaa, mutta myös uusien ideoiden orastusaika. On aika rauhoittua ja syventyä tulevan vuoden kehityssuunnitelmiin ja haaveisiin. Haaveita ja hulluja, mutta toteutuskelpoisia, ideoita pitää aina olla. Pienenä yrityksenä pääsemme lyhyen päätösprosessin jälkeen toteuttaman myös vähän yksilöllisempiä ratkaisuja, olipa keksijä sitten kuka tahansa Hyllymixin isosta viisihenkisestä porukasta.

Vesijohtoputkista rakennetut myymälätelineet ja -kalusteet tulivat valikoimaan tällaisen aivoriihen lopputuloksena. Osathan eivät löytyneet kotimaasta, joten lähdimme niitä muualta tuomaan. Tuote ja tuotteen käyttömahdollisuudet eivät ole uusia. Tämän hetken sisutustrendi suosii tehdastyylisiä ja yksilöllisiä sisutusratkaisuja ja metalliputkesta rakennetut antavat melkein loputtomia mahdollisuuksia. Uusiokäyttö on joskus kauppaansa perustavalle kantava aate ja Tubeclampsin erilaiset putkikannattimet antavat mahdollisuuden käyttää tuotteiden esillepanoon esimerkiksi vanhoja laatikoita, puuhyllyjä tai muita kierrätettyjä materiaaleja.

Syksyn aikana olemme saaneet olla mukana useassa hienossa projektissa, joista yksi sijaitsee Oulussa.
Berry Fashion Oy Oulussa on uusi vaateliike, jolle saimme kunnian toimittaa asiakaskohtaiset putkikalusteet. Lopputulos oli tyylipuhdas ja selkeä myyntitila mahdutettuna pieneen tilaan. Asiakkaan oma selkeä visio helpotti meidän työtä ja saimme keskittyä toiminnallisuuteen ja valmistamiseen.


Teollinen teräsputki ei ehkä ihan heti mielletä pehmeäksi tai sulavaksi, mutta oikeilla oheiskalusteilla ja värivalinnoilla saa putkirekeistä hienon kontrastin esimerkiksi pehmeille tuotteille.
Berry:n vetäjä Merja uskalsi yhdistää erilaisia kalusteita ilman että seesteinen yleiskuva millään tavalla kärsi siitä.

Berry Fashion- Facebook:issä tai instagramissa berry.fi.

Pienessä tilassa on putkirekkien suunnittelussa otettava huomioon putkiliittimien sopiva suhde tuotemäärään. Liikaa "rautaa" rekeissä vie tilaa ja huomiota tuotteista ja liian vähän tas jättää kävijän kylmäksi.

  Putkikalusteet istuvat hyvin "rouheaan" ympäristöön. Kivi- ja puuseinät tarjoavat hyviä kiinnityspintoja, jotka ovat välttämättömiä seinäkalusteissa. Omilla jaloillaan seisovia vaaterekkejä sopivat taas levypintaisiin tiloihin sekä seinä- että lattiakalusteiksi. Liittimet ja putket ovat itsessään painavia: 200-500g/ liitin ja putki n. 2kg/ metri) Seinäkiinnitykset tehdään esimerkiksi kansi- ja betoniruuveilla.

Kiinnostuneilta asiakkailta toivomme oman myymäläsuunnitelman, minkä pohjalle me mietimme tarvittaessa järkeviä vaihtoehtoja. Muutoksia tehdään lähinnä kuormitusta ja kustannuslaskelmia ajatellen. Meille on ensisijaisen tärkeä että asiakkaan oma visio säilyy alusta loppuun.

Berry Fashion on hieno esimerkki miten, alkumetrien pienestä ajatuksesta ja usko tuotteeseen, voi syntyä sekä asiakkaita että myyjää mielihyvää tuottavia lopputuloksia.

Työniloa kaikille ja Tunnelmallista loppusyksyä!