Puvustamoon toimiva vaatesäilytys

Meillä on syksyn aikana ollut hienoja asiakkaita, jotka ovat antaneet meille luvan jakaa heidän ottamia kohdekuvia säilytysratkaisuista. Jatkamme vielä kerran putkirekeillä, koska emme voi olla kertomatta putkirekkien monipuolisista käyttötarkoituksista.

Korkeaan mutta pieneen huonetilaan saa vaatesäilytystä useampaan tasoon käyttämällä seinäkiinnitteisiä, vähän syvyystilaa vieviä, rekkejä.

Seinäkiinnitteinen vaaterekki- 30cm seinästä

Keskilattialle saa myös rakennettua korkeita vaatesäilytystorneja, mikäli katto- ja lattiarakenteet sallivat kiinnityksen.
Puvustamon (kuvan) neljä metriä korkeat keskilattiatelineet vaativat 80cm vähimmäissyvyyttä ja katto- ja lattiakiinnityksiä. 
Teräsputken koko 33,7 x 3,2mm on sopiva henkareille, mutta vaatii suunnittelussa hieman enempi tarkkuutta, jotta saa rekeille sopivasti kuormitusta.

Korkeat rekkitelineet vaativat myös tarkkuutta liittimien kiinnityksessä, joten säädettävä momenttiavain on ehdoton työkalu kasausvaiheessa sekä meillä että asiakkaalla.

Asiakas tilasi putkikalusteet esikasattuina, jolloin kaikki putkiliittimet ovat kalustetoimituksessa valmiiksi kiinnitettyinä. Puvustamon rekit olivat tästä syystä helposti ja nopeasti pystytettyjä.Hyllymixillä esikasatut putkiliittimet eivät paljon lisää rahditusvolyymiä, joten rahtihinta pysyy erittäin maltillisena isommallekin lähetykselle.

Suurin osa keskilattiarekeistä ovat usein noin kaksimetrisiä tai alle, jolloin ei tarvitse käyttää lattiakiinnityksiä.

Vinkki: Tästä linkistä löytyy ihania putkikalusteratkaisuja niin myymälään kuin kotiinkin. Toinen inspiroiva lähde on etsy.com:in sivut, joista pääsee esimerkiksi hakusanoilla `industrial pipe rack´ ihailemaan erilaisia putkiluomuksia.