Metallikaappien suosio edelleenkin kasvussa

Rohkeus ja yksilöllisyys näkyvät tänä keväänä kaappitilauksissa. Mekin päätimme seurata innostuneiden asiakkaiden poljettua reittiä ja tilasimme varastoon valkoisen värin lisäksi myös turkoosin värisiä ALMA- ja MILTON metallikaappeja. SPA-tunnelmaa tuova pyykkikaappi ALMA mahtuu pienempäänkin kylpyhuoneeseen. Varustukseen kuuluvat korikaapit auttavat pyykkilajittelussa. Peltikaapin verkkolattia tuulettaa teräskaapin ja huolehtii ettei pöly jää kaapin pohjalle.
Samalle lähtöviivalle mahtuu myös turkoosin värinen MILTON- arkistokaappi/ vaatekaappi joka toimii yhtä hyvin kodissa kuin toimistossa.Metallinen arkistokaappi/ vaatekaappi Milton on ollut peltikaappien kestosuosikki siitä lähtien kun se tuli valikoimaan.
Tyytyväiset asiakkaat lähettävät välillä ihastuttavia kohdekuvia retrosarjan kaapeista. Erityisesti Riikkan lähettämät kuvat valkoisesta Milton peltikaapista kertovat peltikaapin sisustuksellisesta ominaisuudesta. Metallikaapin on suunniteltu kestämään kovassakin käytössä niin kodeissa kuin yrityksissä. Väriä vaihtamalla saa sen ilmeen mitä kullekin sopii. Retrosarjan muutkin kaapit ovat tilattavissa valkoisina, mustina, punaisina ja turkoosin värisinä.


Musta kaappi on väriltään herkkä ja tarjoamme mustasta väristä myös mattapintaisemman vaihtoehdon, joka ei yhtä näkyvästi tuo sormenjälkiä esille.
Työkalukaapit ja sosiaalitilojen pukukaapit ovat perinteisesti tilattu harmaan eri sävyissä. Tänään moni muukin väri puhuttelee niin hankintavastaavaa kuin käyttäjääkin. Tarjoamme myös puku- ja työtilakaappeja pulverimaalattuina raikkaissa väreissä. Työpaikan värimaailma vaikuttaa meihin samalla tavalla kuin kodin tai luonnon värit. Joten miksei tuoda väriloistoa tai vaaleilla väreillä rauhallisuutta työympäristöön, missä vietämme vuorokauden pirteimmät tunnit. 


Kevät on tullut Hyllymixille ja sen myötä taas ajatukset ja ideat lentävät. Toivomme että jokainen teistä jaksaa nauttia heräävästä luonnosta ja värikkäistä päivistä.