Maalattu vaateteline metalliputkesta

Saimme mahdollisuuden toteuttaa yhdelle asiakkaalle isomman vaaterekkiprojektin. Vaaterekit tehtiin meille tutusta metalliputkesta ja kiinni ruuvattavista putkiliittimista asiakkaan toivomissa väreissä. Lopputulos oli näyttävä ja räätälöidyt mitat varmistivat toimivuuden.
Rakenneteräksestä valmistettu runko on kestävä ja leveämpikin vaateteline kantaa painoa ilman putken notkahdusta.


Kuvassa oleva teline on 100cm leveä ja 150 cm korkea. Leveyttä voi turvallisesti kasvattaa kaksimetriseksi ilman että raskaampien vaatteiden paino millään tavalla rasittaisi yläputken kantokykyä. Putkesta valmistettu teline soveltuu tästä syystä kaikenlaisiin vaatteiden säilytys- ja ripustustarpeisiin vaateliikkeissä, työympäristöissä ja kodeissa.


Asiakkaamme halusi tällä kertaa rungon mustaksi ja putkiliittimien väriksi valittiin vähän kiiltävämpi antiikkipronssi väri. Kokonaisuus on näyttävä ja vaaterekki toimii katseenvangitsijana. Rauhallinen tyylipuhdas industrial-henki säilyy ja luo ryhtiä myymälätilaan. 
Asiakkaamme ovat pääsäntöisesti halunneet säilyttää "raakaputken" tehdastyylistä sinkittyä väriä ja ilmettä ja siitä syystä otimme tilausta maalatulla ratkaisulla ilomielin vastaan. Pääsimme toteuttamaan yksilöllisen ratkaisun ja lisäksi toteamaan että idea ja lopputulos jopa korostavat tuotteen tyylimaailmaa. 


Yhteistyökumppanina meillä on taitava maalaamo joka ammattitaidolla toteuttaa myös yksilöllisiä värivalintoja.

Asiakkaat tekevät työmme mielenkiintoiseksi ja auttavat meitä kehittymään kohti uusia tuoteratkaisuja.

Sinkitty vaaterekki metalliputkesta löytyy tästä.