Kuljetusvaunut kuuluvat tuotevalikoimaan!

Olemme vuosien varrella palvellut asiakkaitamme monipuolisella tavaravalikoimalla ja yritämme koko ajan harkiten ja kysynnän mukaan laajentaa tuotevalikoimaamme järkevillä ja toimivilla uusilla tuotteilla.
Hyllymix on alusta lähtien itse käyttänyt ja myynyt käytettyjä kuljetusvaunuja. Vaunujen kirjo on vaihdellut laajasti ja monesti on jouduttu myös myymään "ei-oota". Tästä syystä on aktiivisesti etsitty monipuolista toimittajaa joka pystyisi täydentää käytettyjen tuotteiden valikoimaa. Etsintä on tuottanut tulosta ja voimme nyt tarjota uusia kuljetusvaunuja. Otimme varastoon monipuolisen myymälävaunun/ varastovaunun ja keräilyvaunun/ lavavaunun.

Sähkösinkitty myymälävaunu/ varastovaunu palvelee laajaa käyttäjäkuntaa. Vaunun ylätason saa nostettua pystysuuntaa jolloin isommat ja painavammat tuotteet ovat pinottavissa myös korkeussuunnassa.
Lisätietoa vaunusta Hyllymix:in tuotesivulla.


Myymälävaunu

Toisena uutena varastotuotteena on myymälä- ja varastokäyttöön soveltuva keräilyvaunu joka antaa mahdollisuuden näppärästi käsitellä monimuotoisia tuotteita. Keräilyvaunu/ myymälävaunu kantaa jopa 200 kg:n kuormaa ja monipuolinen "avustaja" esimerkiksi rautakaupassa.
Lisätietoa vaunusta Hyllymix:in tuotesivulla.

Keräilyvaunu/ myymälävaunu


Hienona asiana pidämme tuotteiden "flatpack" toimitus, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaille asiallisia toimitushintoja. Myymälävaunut toimitetaan kasaamattomina hyvällä kasausohjeella. Kasaaminen ei aina onnistu eikä maistu ja tarjoamme silloin asiakkaalle kasauspalvelun edulliseen hintaan. Tilausvalikoimasta saa myös hitsattuja kuljetusvaunuja.

Tilausvalikoimaan kuuluu myös raskaille tuotteille sopivia vetovaunuja tai lavoille tarkoitettuja kuljetusalustoja.

Esimerkkejä lavavaunuista

Pitkän tavaran kuljettaminen asettaa haasteita työvälineille ja siihenkin tarkoitukseen löytyy kuljetusratkaisuja.


Pitkän ta
Vetovunuja ja lavavaunu nostotoiminnalla.

Ruostumattomat vaunut ovat ensimmäistä kertaa pääsemässä mukaan tuotevalikoimaan ja sopivia tuotteita löytyy elintarviketehtaisiin, pesuloihin, panimoihin tai meijereihin. RST-vaunuja löytyy monen kokoisina ja erilaisilla "mausteilla".

Esimerkkejä RST-vaunuista

Meille on ensisijaisen tärkeää palvella asiakkaitamme nopeilla toimituksilla ja laadukkailla tuotteilla ilman että hinnat nousevat "pilviin". Kertokaa meille mihin tarkoitukseen ja millä varusteilla te haluatte kuljetusvaununne, niin me tarjoamme teille erilaisia vaihtoehtoja järkevään hintaan.