Pakkausmuovia ja muovivanne

Hyllymix:iltä lähtee päivittäin lavatuotteita maailmalle ja pakkausmateriaalin kulutus on merkittävä. Pakkausmateriaalin laatu on meille tärkeä. Säästämme pakkausvaiheessa työaikaa kun materiaalit toimivat moitteettomasti. Pakkausten pitää lisäksi kestää kuljetusvaiheiden välillä kovaakin käsittelyä.

Olemme kotimaisista materiaalivaihtoehdoista löytäneet kestäviä ja tasalaatuisia pakkausmateriaaleja ja tästä syystä päätimme myös tuoda näitä samoja tuotteita myyntiin. Tuotevalikoima perustuu siis meidän kokemuksiin ja vaatimuksiin.

Muovivanne (PET-vanne) on erittäin hyvä vaihtoehto metallivanteelle. Leveydeltään 19mm polyesterivanne sopii keskiraskaalle ja raskaalle kuormalle, mutta istuu hyvin myös pienessä paketissa. Tuotesidonnassa käyttämämme Strapexin vannetuskone on todettu helppokäyttöiseksi ja varmaksi valinnaksi. Trukkihyllyt, vaakapalkit, varastohyllyt ja myymäläkalusteet tuovat pakkaajille haasteita ja polyesterivanne on tuotteiden sidonnassa tähän asti toiminut yli odotusten. Metallivanne on jäänyt pois käytöstä.


Sää olosuhteet vaikuttavat meillä jokapäiväiseen tavarakäsittelyyn. Joudumme erityisesti kiinnittämään huomiota kosteussuojaan ja siihen tarkoitukseen on löydetty rullalla oleva muoviarkki (päälliarkki). Päälliarkki suojaa paketit ja pysyy tiukasti kiinni esimerkiksi käsikiristekalvon avulla.

Käsikiristekalvot myymme 6 kpl:n laatikoissa. Kalvorulla on helppo käyttää jopa ilman kiristekalvo pidikettä. 

Muovikelmut ja muovivanne ovat meillä tällä hetkellä varastotuotteina, joten pystymme nopeisiin toimituksiin.