EAB:n varasto- ja ulokehyllyt

Hyllymix Oy on kohta vuoden myynyt EAB:n varastohyllyä pientavaroille, erittäin hyvällä vastanotolla. Olemme kiitollisia jokaisesta asiakkaasta, olipa sitten pieni tai iso. EAB:n varastohyllyn laatu oli meillä jo ennestään tiedossa mutta asiakkaiden palautteet vahvistavat meidän positiivista käsitystä tästä ruotsalaisesta laatutuotteesta. EAB:n perusperiaatteita on tarjota laadukkaita tuotteita asiakaskohtaisella lähestymistavalla ja pyrimme parhaamme mukaan olemaan valmistajan arvoinen jälleenmyyjä.
Tehtaan toimitusajat ovat ajoittain pitkät ja tästä syystä varastoimme pientavarahyllyjä nopeuttaaksemme tavarantoimituksia ympäri kotimaatamme. Hinta -laatu suhde on tässä varastohyllyssä kohdallaan.
Lisätietoa varastohyllystä Hyllymixin kotisivulta.EAB:n ulokehyllyt ovat meillä varastotuotteina.

Ulokehyllyt räätälöidään pääsääntöisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja yhteydenotto on hyödyksi, jotta asiakas saisi toimivan ja oikein mitoitetun ulokehyllyn. Varastosta saa heti sekä raskasta että kevyttä ulokehyllyä tavallisimmilla uloke- ja pylväspituuksilla.Kotisivultamme löytyy hinta- ja tuotetietoa.
Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin jos teillä on ulokehylly hankintalistalla.

EAB:n tuoteperheeseen mahtuu vielä samaa hyvää laatua edustava vetotaso kuormalavahyllyyn.
BUILT TO LAST