Uudelleen maalatut myymälähyllyt


Käytetyn myymäläkalusteen kysyntä pysyy tasaisena ja pystymme tarjota asiakkaille hyvänlaatuista käytettyä tuotetta järkevään hintaan. Suurin osa meille tulleista käytetyistä hyllytasoista, taustoista ja pystytolpista saavat uuden maalipinnan. Käytetyillä tuotteilla rakennetun myymälän kokonaisvaikutelma on tästä syystä raikas ja melkein uutta vastaava.Maalattu harmaa hyllylaiva (RAL7045). Hyllykokonaisuus varustettu reikä- ja umpitaustalla.
Maalattu hyllytaso kannakkeineen.
Tämän päivän asiakas on usein laatutietoinen ostaja joka näkee myymäläkalusteen tärkeänä osana myynti-ilmeen luojana. Uudelleen maalatun kalusteen hinta on uutta edullisempi mutta ilme on melkein uuden kalusteen tasoinen. 

Varastopuolella myymälähylly toimii myös hyvin. Hyllytason kantavuus on hyvä. Tavallisten varastohyllyjen päädyt koostuvat kahdesta pystytolpasta, jolloin etutolppa voi olla pitkien tavaroiden esteenä. Myymälähyllyssä on avoin näkymä ja täten monikäyttöisempi myös varastopuolella. 

Kotioloissa myymälärunko omilla jaloillaan antaa mahdollisuuden välttää seinäkiinnityksiä. Mikäli taas seinäkiinnitys on mahdollinen ja mieluisampi niin löytyy myös seinäkiskoja jotka kantavat myymäläkalusteen hyllyjä, reikälevyjä tai vaatekannattimia.Näkymiä yhdestä vaatekomerosta mikä on sisutettu seinäkiskoilla ja myymälähyllystön peltitasoilla ja vaaterekillä.

                                      

Mikään myymälä, varasto tai autotalli ei ole liian pieni perinteiselle myymäläkalusteelle eikä mikään tila liian isoakaan.

Myymäläkalusteita myydään perinteisesti valkoisena ja harmaana, mutta haluamme rohkaista kokeilemaan muitakin värejä. Olemme asiakkaiden toivomuksesta maalauttaneet mm. vaaleanpunaisia ja mustia myymäläkalusteosia.

Lisää tuotetietoa kätetystä myymäläkalusteesta löytyy Hyllymixin kotisivuilta.