Hyllymyyjän työpaja kuntoon!

Suutarin lapsilla ei ollut kenkiä....eikä hyllykauppiaalla työpajassaan toimivia säilytysratkaisuja.
Aloitime porukallla järkeistämisen ja alku näyttää lupaavalta. Käytettyä reikälevyä, tällä kertaa kiinnitettynä säätöputkiin, palvelee meitä yhtä mainiosti kuin meidän asiakkaitakin.  Ihmettelemme ...miksi ei ole aikaisemmin tehty tällaista muutosta....?

Reikälevyseinä ja sen alapuolella trukkihyllyn päädyistä tehty pöytä.Käytimme 900mm leveitä käytettyjä reikälevyjä ja myymäläkalusteen säätöputkia. Säätöputket mahdollistavat tietenkin erilaisia rekki- ja hyllyratkaisuja sen lisäksi että kantavat reikälevyt.
Lyhennetty kuormalavahyllyn pääty ja vaakapalkki on runkona raskasta kuormaa kestävässä työpöydässä.
Tässä välissä joku täytti hyllyt.....


Kavennettu Mecaluxin keräilyhylly toimii hienosti laatikkohyllynä. Käyttämällä n. 9mm paksua vaneria rittää palkista vielä profiilia pitäämään muovilaatikot paikallaan. Tästä keräilyhyllystä saa rakennettua eri kokoisia muovilaatikkohyllyjä.

Työtilaan saimme nopeasti lisätilaa hyödyntämällä avoimia säilytysratkaisuja. Avohyllyt auttavat löytämään tarvittavat työkalut. Lankatasot keräävät vähemmän pölyä ja päästävät varsinkin pienessä tilassa valoa paremmin läpi.

Työkaluille löytyi omasta valikoimasta myös järjestystä ylläpitäviä kannattimia, koukkuja ja laatikoita.Pitkäaikaisessa projektissa on enää jäljellä se vaikein osuus, nimittäin järjestyksen ylläpitäminen.


Näillä reikälevytuotteilla, hyllyrungoilla ja lisätarvikkeilla pystyy luoda toimivia ja yksilöllisiä työpaja- tai autotallisisustuksia.


Käytetystä reikälevystä kuoriutuu uutta vastaavaa tuotetta kun se saa pulverimaalipinnan.