Hyllymixin kotisivu uusitaan

Kevät herätti meidät viimeinkin uusimaan ilmettämme ulospäin. Sopivan uurastuksen jälkeen voimme tarjota kiinnostuneille ajankohtaista tietoa yrityksen projekteista, tulevista haasteista ja meidän mielestä mielenkiintoisista tuotteista. Toivomme että blogi olisi arkisempi kohtauspaikka, missä voimme kertoa uutuuksista, ajatuksista ja vinkeistä liityen toimeenkuvaamme. TERVETULOA!

Kotisivuihin liittyen toivomme teidän helposti löytävän uutuuksiamme. Otimme varastoon pelti-/ vaatekaappeja jotka tiedämme vastaavan kovankin kuluttajan vaatimuksia, olipa tuleva käyttäjä sitten teollisuudessa, pienyrityksessä tai yksityistaloudessa.


Työkalukaappi Päätimme kutsua tilaustyönä meille valmistetun kaapin retrokaapiksi koska lopputulos hengittää mennyttä tyyliä. Tuuletusaukot ovessa ja pitkä ovi tekevät peltikaapista tarpeeksi kodikkaan. Värivaihtoehdot ovat valkoinen, punainen ja harmaa. Pukukaappiin voi tutustua Hyllymixin kotisivuilla.

 Paloauton punainen väri tuo todella raikkaan tuulahduksen vaikka   takkahuoneeseen tai lasten huoneeseen. Haluamme kuitenkin vielä allviivata että tuote on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Pistehitsattu runko, säädetttävät jalat, lukittava ovi, verkkopohja j.n.e. huolehtivat toimivuudesta työpaikallakin.